Natteravne og unge var skuespillere for en dag..

Natteravne og unge var skuespillere for en dag..

02-07-2013

En mindre gruppe Natteravne fra Stenløse og Frederikssund tog på en noget anderledes opgave, som Natteravn end de plejer på deres almindelige vandringer.

Sammen med 6 skønne unge mennesker fra lokalområdet skulle de filmes i forskellige områder og situationer. Filmene skal bruges som reklame i S-toget på S-TV, for at gøre opmærksom på gode samarbejde Natteravnene og DSB har.

Efter en kort briefing i Stenløse af fotografen Benjamin og repræsenter fra Landssekretariatet, gik turen mod Stenløse station hvor vi alle tog toget ind til hovedstaden.

Første scene blev optaget på stationen, hvor Natteravnene møder en ung pige som sidder lidt alene og venter på toget…

På stationen blev de unge interviewet om hvad det betyder at møde Natteravnene på gaden, hvad Natteravnene har gjort for dem og deres venner, og hvorfor de mener, at det er en god ide at der er Natteravne… Det lød enstemmigt fra alle de unge, at de elsker at der er Natteravne, og at der meget gerne må komme mange flere på gaden. Så det er hermed en opfordring som er givet videre til alle jer der ude, som har lidt fritid til overs.

Anden scene blev optaget i byen. Her møder Natteravnene mange forskellige grupper af unge mennesker. Her en mindre gruppe med tre piger som er på vejen i byen, efter lidt ”opvarmning” hjemme. Natteravnene og de unge hilser pænt på hinanden..

Dette var blot et par eksempler på det der blev filmet. Filmene kommer senere på året i S-toget, stationsskærmene, samt på Natteravnenes Facebook side, og her på hjemmesiden.

Vi takker mange gange for hjælpen til Natteravnene samt til de unge, som ville bruge 5 timer af deres aften på denne opgave.

Senere i juli tager vi til jylland, og optager i samarbejde med Arriva A/S tog og Bus.