Festlig J-dag blev afhold over hele landet...

Festlig J-dag blev afhold over hele landet...

07-11-2013

I fredags den 1. november var det traditionen tro J-dag, og over hele landet var Natteravnene ude på gader og stræder, som en ekstra støtte til de unge som skulle i byen for at feste.


Foto: Natteravnene i Hjørring med borgmester Arne Boelt

Er borgmesteren Natteravn..?
Natteravnene i Hjørring havde fint besøg på deres vandring, da de i år havde inviteret Borgmester Arne Boelt med på gaden, og alle var iført de gule jakker og i dagens anledning nissehuer med blink i.

"Vi gik ikke ret langt før de første kom til for at få en nissehue. Og vi nåede ikke helt ned i bunden af Jernbanegade før halvdelen af nissehuerne var delt ud. Der blev hentet ny forsyning af huer og i løbet af kort tid var de også delt ud. Nissehuerne var et festligt indslag i gadebilledet" fortæller Jørgen Torp formand for Natteravnene i Hjørring.

Borgmesteren fik et godt indtryk af de unge og hvad Natteravnenes forhold til de unge er, og han blev positivt modtaget på gadens og fik mange gode snakke.


Foto: Natteravnene i Vejle med Kristian Thulesen Dahl

Hey..er det ikke...??
Også i Vejle havde de lokale Natteravne fint besøg på et af holdene, de havde nemlig inviteret formanden for DF Kristian Thulesen Dahl med på tur.

"Jeg hørte at Kristian i sin åbningstale til DF's Landsmøde havde omtalt Natteravne og vores gode arbejde, så derfor var det helt naturligt for os, at invitere ham med på en vandring i byen" siger Tina Larsen som er formand for de lokale Natteravne.

Og der var kun stor ros til Natteravnenes arbejde i hele landet fra Kristian Thulesen Dahl efter vandringen. " Jeg har dyb respekt for det store frivillige arbejde, Natteravnene udfører. Det betyder, at der bliver passet på vores unge mennesker, og at vi som forældre kan sove roligt, mens vores unge mennesker er i byen" sagde Kristian Thulesen Dahl, der selv er far til tre. Læs artikel fra Jyskemedier her

Kristian var i øvrigt overrasket over, hvor mange af de unge som genkendte ham.


Foto: Natteravnene fra Langeland

J-dag er dagen hvor julebryggen bliver frigivet i hele landet kl. 20.59, og mange unge har traditioner i den forbindelse.


Foto: Natteravnene i København City

Stemningen var alle steder fyldt med grin, sjove bemærkninger, mange kram og kys, samt små koncerter med sang. Og mange unge kom for at blive fotograferet sammen med Natteravnene. Der var forbløffende mange af de unge, der glade ønskede tillykke med Kronprinsparrets Sociale pris.


Foto: Natteravnene i Roskilde

Flere steder var der i den grad gjort klar til julen med sne spredt ud over det hele. (men det ligger nok ikke helt frem til jul...)


Foto: Natteravnene i Stenløse

Igen i år samarbejdede Natteravnene med Tuborg/Carlsberg, som havde lavet det materiale som Natteravnene delte ud til de unge. Materialet bestod af nissehuer, bolcher og postkort med mulighed for download af musik.

"Det er ting som Natteravnene bruger til at få en rigtig god snak med de unge om deres drikkevaner, samt en snak om, at de skal passe på sig selv og alle andre, og have en sjov aften, hvor man ikke behøver at drikke sig helt i hegnet" fortæller Konsulent Bente Gimlinge fra Natteravnenes Landssekretariat.