Natteravnene besøgte Folkemødet 2013

Natteravnene besøgte Folkemødet 2013

20-06-2013

Dagen startede på Folkemødet fredag formiddag hvor VI, Natteravne fra Rønne, mødtes med Natteravnenes Landssekretariatet (nogle skønne mennesker) og blev enige om at planen var, at vi skulle fotograferes med politikerne og det blev vi i den grad. 41 politikere blev det til, partiledere, ministre, menige, lokale samt flere kendte ansigter.

Vi gik rigtig meget den dag, og rigtig mange gange frem og tilbage i byen, det er helt sikkert blevet til en del kilometer, men vi nød det og fik trykket mange spændende mennesker i hånden, mens Landssekretariatet fik forklaret alle vi mødte om CFSA's mange gode projekter, samt givet dem lidt læsning med hjem.

Det var sjovt at hilse på dem man normalt kun ser på TV, og vi fik godt nok meget ros til Natteravnen for det fine arbejde ALLE Natteravne gør for de unge. Efter 10 timers vandring blev vi enige om at stoppe for den dag.


Se alle billederne fra Folkemødet 2013 her i diasshow

Lørdag startede vi igen kl. 12.00, vi var lidt trætte efter fredagen men ved godt mod. Dan Taxbøl stod og ventede på os og så var vi i gang igen.

Igen blev der taget mange billeder og vi fik trykket endnu flere i hånden, og vi blev mange gange spurgt "om vi ikke var for tidligt på den". Men som vi svarede, så var vi slet ikke kommet i seng endnu :-)

Hvis der var nogle af politikkerne der ikke vidste hvem Natteravnene og CFSA var før, SÅ VED DE DET I HVERT FALD NU!!!!! Tusinde tak for en kanon oplevelse.

På Natteravnenes Rønne´s vegne
Anette Neumann Nielsen