Natteravnene fra Struer modtog Frivillighedsprisen

Natteravnene fra Struer modtog Frivillighedsprisen

18-02-2013

Det var en glad formand fra Natteravnene i Struer som kunne tage imod Frivillighedsprisen 2012 og de 5.000 kr., som finansieres af de kommunale frivillighedsmidler.

Se overrækkelsen på YouTupe her

Frivillighedsprisens formål er at synliggøre, fremme og anerkende det frivillige sociale arbejde lokalt som ligeværdigt med andre typer frivillighed, der har tradition for prisuddelinger.
Lokalt vrimler det med sociale ildsjæle. Mennesker som frivilligt støtter og hjælper andre medborgere, ofte sårbare, i deres dagligdag. De frivillige fortjener en stor tak.

Frivillighedsprisen gives derfor til en frivillig forening/gruppe, person eller projekt, der har ydet en særlig indsats for det frivillige sociale arbejde i Struer Kommune, og denne gang faldt valget på Natteravnene.

I den kortfattede indstilling lød det, ”For det fantastiske arbejde de udfører med unge mennesker i nattelivet. For deres opsøgende arbejde og for deres kontakt med de unge. Det er rart at vide, at man i stort omfang kan føle sig sikker og turde at sende de unge mennesker ud i nattelivet”.