God måned for Natteravnene i Greve...

God måned for Natteravnene i Greve...

20-01-2014

November 2013 var en god måned for Natteravnene i Greve, hvor foreningen både modtog en gavecheck fra SuperBrugsen og en donation fra Serapions-Ordenen.

Fredag den 15. november fik foreningen overrakt en gavecheck på 3.278 kr fra SuperBrugsen i Tune.


Brugsuddeler Bjarne Damgaard overrækker her gavechecken til Natteravnene i Greve, repræsenteret ved Berith Carlsen, Jimmi Petersen og Henrik Paaske Kjer.

Checken var en anerkendelse af det arbejde Natteravnene gør for de unge i lokalområdet. Beløbets lidt skæve størrelse skyldtes, at det var kunderne i forretningen som ved hjælp af poletter (udleveret ved køb i forretningen) kunne afgøre fordelingen af de i alt 10.000 kroner som SuperBrugsen fordelte til 3 lokale foreninger.

Donation fra Serapions-Ordenen
Serapions-Ordenen i Danmark har en ”lokal-afdeling” i Køge Bugt området. Den hedder ”Logen Pacome”, og de inviterede Natteravnene i Greve til at deltage i en uddeling lørdag den 30. november. Her modtog foreningen en donation på 4.000 kroner som en anerkendelse af det arbejde foreningen gør for unge i Greve.

Donationen blev overrakt af Jesper Andersen, formand for humanitært udvalg i Logen Pacome - Serapions-Ordenen. (Der er desværre intet billede af overrækkelsen, men det fine diplom er her over)

Ved begge overrækkelser udtrykte Henrik Paaske Kjer, som er formand for Natteravnene i Greve, tak for anerkendelsen, og benyttede samtidig anledningen til at fortælle om Natteravnene og det frivillige arbejde Natteravnene udfører fredag efter fredag.